Produktbild
YiFang (Hrsg.) Chu

Oats Nutrition and Technology

Buch

A considerable amount of research has emerged in recent years on the science, technology and health effects of oats but, until now, no book has gathered this work together. Oats Nutrition and Technology presents a comprehensive and integrated overview of the coordinated activities of nutritionists, plant scientists, foodscientists, policy makers, and the private sector in developing oat products for optimal health.Readers will gain a good understanding of the value of best agricultural production and processing practices that are important in the oats food system. The book reviews agricultural practices for the production of oat products, the… Mehr

CHF 225.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-118-35411-7
  • EAN: 9781118354117
  • Produktnummer: 15384613
  • Verlag: John Wiley & Sons Inc
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2013
  • Seitenangabe: 464 S.
  • Masse: H17.6 cm x B24.6 cm x D2.5 cm 1'046 g
  • Gewicht: 1046
  • Sonstiges: Professional & Vocational

Über den Autor


Dr YiFang Chu is with Quaker Oats Center of Excellence, PepsiCo R&D Nutrition, Barrington, IL, USA

2 weitere Werke von YiFang (Hrsg.) Chu:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.