Wei (Hrsg.) Chen
Lactic Acid Bacteria
Bioengineering and Industrial Applications
Ebook (PDF Format)
This book introduces readers to basic studies on and applied techniques involving lactic acid bacteria, including their bioengineering and industrial applications. It summarizes recent biotechnological advances in lactic acid bacteria for food and health, and provides detailed information on the applications of these bacteria in fermented foods. Accordingly, it offers a valuable resource for researchers and graduate students in the fields of food microbiology, bioengineering, fermentation engineering, food science, nutrition and health.
CHF 177.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
Versandkostenfrei
Produktdetails
- ISBN: 978-981-1372-83-4
- EAN: 9789811372834
- Produktnummer: 31932703
- Verlag: Springer-Verlag GmbH
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2019
- Seitenangabe: 283 S.
- Plattform: PDF
- Masse: 3'315 KB
- Auflage: 1st ed. 2019
- Abbildungen: 21 schwarz-weiße und 3 farbige Abbildungen, 20 farbige Tabellen, Bibliographie
Über den Autor
Dr. Wei Chen is a Professor at the School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, China.
21 weitere Werke von Wei (Hrsg.) Chen:
Bioengineering and Industrial Applications
Ebook (PDF Format)
CHF 78.00
Bioengineering and Industrial Applications
Ebook (PDF Format)
CHF 68.50
Bioengineering and Industrial Applications
Ebook (PDF Format)
CHF 68.50
Bioengineering and Industrial Applications
Ebook (PDF Format)
CHF 240.00
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.