Produktbild
Sidney (Hrsg.) Cheung

The Globalisation of Chinese Food

Ebook (PDF Format)

By considering the practice of globalisation, these essays describe changes, variations and innovations to Chinese food in many parts of the world. The book reviews and broadens classic theories about ethnic and social identity formation through the examination of Chinese food, providing a powerful testimony to the impact of late 20th century globalisation.

CHF 49.65

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Wu, David Y. H. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-136-84739-4
  • EAN: 9781136847394
  • Produktnummer: 17022309
  • Verlag: Taylor & Francis Ltd.
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2014
  • Seitenangabe: 216 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 13'451 KB
  • Abbildungen: 2 schwarz-weiße Tabellen

Über den Autor


David Y.H. Wu received his anthropological training in Taiwan, the United States and Australia, and has carried out field research in China, Taiwan, Southeast Asia and the South Pacfic. Sidney C.H. Cheung received his anthropological training in Japan and has carried out field research in Japan, Hong Kong and Fujian.

7 weitere Werke von Sidney (Hrsg.) Cheung:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.