Where There's Smoke There's Flavor: Real Barbecue - The Tastier Alternative to Grilling
Revised and expanded with more than 100 delicious recipes, this book tells backyard cooks how to turn their grills into slow-cooking barbecue machines. Includes traditional and imaginative approaches to barbecuing all kinds of meats and vegetables. Line drawings throughout.
CHF 27.90
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V105:
Folgt in ca. 15 Arbeitstagen
Produktdetails
- ISBN: 978-0-316-51337-1
- EAN: 9780316513371
- Produktnummer: 9567532
- Verlag: Little Brown & Co
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2001
- Seitenangabe: 288 S.
- Masse: H22.8 cm x B15.4 cm x D1.8 cm 408 g
- Auflage: Expanded
- Gewicht: 408
2 weitere Werke von Richard W. Langer:
Bewertungen
Anmelden