Produktbild
Douglas Brown

The Professional Caterer's Handbook

How to Open and Operate a Financially Successful Catering Business

Ebook (EPUB Format)

Do you need a comprehensive book on how to plan, start and operate a successful catering operation? This is it--an extensive, detailed manual that shows you step by step how to set up, operate and manage a financially successful catering business. No component is left out of this encyclopedic new book explaining the risky but potentially highly rewarding business of catering. Whether your catering operation is on-premise, off-premise, mobile, inside a hotel, part of a restaurant, or from your own home kitchen you will find this book very useful. You will learn the fundamentals: profitable menu planning, successful kitchen management, equipmen… Mehr

CHF 125.75

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-60138-079-1
  • EAN: 9781601380791
  • Produktnummer: 18524497
  • Verlag: Atlantic Publishing Group
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2006
  • Seitenangabe: 624 S.
  • Plattform: EPUB
  • Masse: 3'211 KB

94 weitere Werke von Douglas Brown:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.