Mary Ann Caws
Provençal Cooking
Buch
A savory tribute to the simple joys of life in Provence--great company, delicious food.
CHF 29.90
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V112:
Lieferbar in ca. 10-20 Arbeitstagen
Produktdetails
- ISBN: 978-1-60598-020-1
- EAN: 9781605980201
- Produktnummer: 33625049
- Verlag: Simon & Schuster UK
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2008
- Seitenangabe: 256 S.
Über den Autor
Mary Ann Caws is a Distinguished Professor of French, English, and Comparative Literature at the Graduate School of the City Univeristy of New York. The former co-director of the Henri Peyre French Institute and an officer of the Plames Academique, Caws has lectured all over the world and is the author or editor of more than twenty books.
56 weitere Werke von Mary Ann Caws:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.