Produktbild
Prasenjeet Kumar

The Ultimate Guide to Preparing Snacks the Indian Way (How To Cook Everything In A Jiffy, #12)

Ebook (EPUB Format)

Savour 91 Exotic, Mouth-Watering Snacks Prepared the Way Only Indians Can ….In India, visit someone's home in the North, and you are bound to be offered, with your tea, some Indian snacks like Pakoras (vegetable fritters) or Chiura (savoury rice flakes).In wayside eateries, you may see some Aloo (potato) or Paneer (cottage cheese) Tikkis (cutlets) being sizzled on huge pans, or Samosas being fried in woks.On festivals and weddings, you are quite likely to encounter the melt-in-the-mouth Dahi Baras/Bhallas.In Gujarat, you will have steamed Dhokhlas and rolled Khandvis. In South India, you can't escape some kind of Idli, Dosa, or Vada.And then… Mehr

CHF 5.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Kumar, Sonali
  • ISBN: 978-1-393-72901-3
  • EAN: 9781393729013
  • Produktnummer: 35474297
  • Verlag: Cooking In A Jiffy
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2020
  • Plattform: EPUB
  • Masse: 2'897 KB

57 weitere Werke von Prasenjeet Kumar:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.