John Farndon
101 Facts You Should Know About Food
Buch
Presents 101 things you should know about the food you eat. Covering everything from the big businesses that control food production around the world to the dangers of food dyes, this book reveals the complex facts behind the simplest of meals.
CHF 13.90
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V136:
Neuauflage/Nachdruck unbestimmt
Produktdetails
- ISBN: 978-1-84046-767-3
- EAN: 9781840467673
- Produktnummer: 2306160
- Verlag: Icon Books Ltd
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2007
- Seitenangabe: 224 S.
- Masse: H17.8 cm x B12.4 cm x D0.0 cm
- Sonstiges: General (US: Trade)
Über den Autor
John Farndon is the author of many popular reference books on a wide range of topics, including Icon's acclaimed book Everything You Need to Know: Bird Flu, which received widespread national and local media coverage. He has written for publishers including Penguin, Dorling Kindersley, Heinemann, Hodder and Thames & Hudson. He lives in London.
100 weitere Werke von John Farndon:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.