Food Additives Handbook
Provides data on some 1,350 food additives, including direct and indirect additives, packaging materials, pesticides, and selected animal drugs. Each additive is covered in a separate alphabetical entry which features physical properties, usage information, occupational restrictions, and toxicologic
CHF 291.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V104:
Folgt in ca. 10 Arbeitstagen
Produktdetails
- ISBN: 978-0-442-20508-9
- EAN: 9780442205089
- Produktnummer: 1429900
- Verlag: Springer Us
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 1990
- Seitenangabe: 642 S.
- Masse: H26.0 cm x B18.3 cm x D3.9 cm 1'386 g
- Auflage: 1990
- Abbildungen: HC runder Rücken kaschiert
- Gewicht: 1386
15 weitere Werke von Richard J. Lewis:
Bewertungen
Anmelden