Produktbild
John F. (Hrsg.) Jackson

Vegetables and Vegetable Products

Buch

The analysis of vegetables and vegetable products is now an important part of everyday life. From the dietary point of view we need to know both the positive and negative aspects of the vegetables we consume - whether they have a high fibre content, for example, or what pesticide residues are present. And from the producers' standpoint, we need to know the methods that are being used to develop new and better vegetables. Thus, genetic analysis becomes important. In this book, a chapter on genetic mapping of pea is included, together with approaches to squash and pumpkin breeding with high carotene content. Also, there are chapters covering th… Mehr

CHF 153.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Linskens, Hans F. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-3-642-84832-2
  • EAN: 9783642848322
  • Produktnummer: 13395192
  • Verlag: Springer Berlin Heidelberg
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2012
  • Seitenangabe: 208 S.
  • Masse: H23.5 cm x B15.5 cm x D1.1 cm 324 g
  • Auflage: Softcover reprint of the original 1st ed. 1994
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 324

43 weitere Werke von John F. (Hrsg.) Jackson:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.