Food and Agriculture Organization (Fao) (Hrsg.)
Social and Economic Dimensions of Carrageenan Seaweed Farming
Buch
Carrageenan is a gelling agent extracted from red seaweeds and it has multiple applications in the food processing and other industries. Increasing demand for carrageenan has led to rapid expansion of carrageenan seaweed farming in tropical areas. Including six country case studies and a global synthesis, this document provides a comprehensive and balanced assessment of the economic, social and governance dimensions of carrageenan seaweed farming.
CHF 77.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V106:
Fremdlagertitel. Lieferzeit unbestimmt
Produktdetails
- ISBN: 978-92-5-107746-7
- EAN: 9789251077467
- Produktnummer: 21927848
- Verlag: Food & Agriculture Orgn
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2014
- Seitenangabe: 214 S.
- Masse: H29.0 cm x B21.0 cm 621 g
- Reihenbandnummer: 580
- Gewicht: 621
100 weitere Werke von Food and Agriculture Organization (Fao) (Hrsg.):
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.