Produktbild
M. S. Lovell

The Edible Mollusks of Great Britain and Ireland, with Recipes for Cooking Them

Buch

About the Book Essays on Gastronomy Cooking provide recipes on the cooking art. Titles include: Savouries à la Mode, Edible Mollusks of Great Britain and Ireland, and British Edible Fungi.About usTrieste Publishing's aim is to provide readers with the highest quality reproductions of fiction and non-fiction literature that has stood the test of time. Our titles are produced from scans of the original books and as a result may sometimes have imperfections. To ensure a high-quality product we have: thoroughly reviewed every page of all the books in the catalog repaired some of the text in some cases, and… Mehr

CHF 24.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-649-56834-5
  • EAN: 9780649568345
  • Produktnummer: 24131144
  • Verlag: Lightning Source Inc
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2018
  • Seitenangabe: 296 S.
  • Masse: H23.4 cm x B15.6 cm x D1.6 cm 417 g
  • Gewicht: 417

3 weitere Werke von M. S. Lovell:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.