Carol Ann Rinzler
The New Complete Book of Food: A Nutritional, Medical, and Culinary Guide
Buch
A completely updated edition of the popular food guide, The New Complete Book of Food, Second Edition provides the nutritional, medical, culinary, and consumer information essential to planning a good diet and properly handling food. In more than 300 A-to-Z entries, this comprehensive resource catalogs the physical, chemical, and medical properties of food; their benefits and hidden dangers; how foods change when they are processed or cooked; how to properly select, prepare, and store food; and much, much more.
CHF 26.90
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V106:
Fremdlagertitel. Lieferzeit unbestimmt
Produktdetails
Weitere Autoren: Kroger, Manfred (Solist) / Brody, Jane E. (Solist)
- ISBN: 978-0-8160-7711-3
- EAN: 9780816077113
- Produktnummer: 4280511
- Verlag: Checkmark Books
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2009
- Seitenangabe: 474 S.
- Masse: H23.3 cm x B18.4 cm x D2.5 cm 816 g
- Auflage: 2. A.
- Gewicht: 816
Über den Autor
Carol Ann Rinzier is the author of 19 books on food, health, and nutrition, including The Encyclopedia of Cosmetic and Plastic Surgery for Facts On File. She lives in New York. Jane E. Brody is a personal health columnist with The New York Times.
24 weitere Werke von Carol Ann Rinzler:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.