Produktbild
Carol Ann Rinzler

The New Complete Book of Food: A Nutritional, Medical, and Culinary Guide

Buch

A completely updated edition of the popular food guide, The New Complete Book of Food, Second Edition provides the nutritional, medical, culinary, and consumer information essential to planning a good diet and properly handling food. In more than 300 A-to-Z entries, this comprehensive resource catalogs the physical, chemical, and medical properties of food; their benefits and hidden dangers; how foods change when they are processed or cooked; how to properly select, prepare, and store food; and much, much more.

CHF 26.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Kroger, Manfred (Solist) / Brody, Jane E. (Solist)
  • ISBN: 978-0-8160-7711-3
  • EAN: 9780816077113
  • Produktnummer: 4280511
  • Verlag: Checkmark Books
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2009
  • Seitenangabe: 474 S.
  • Masse: H23.3 cm x B18.4 cm x D2.5 cm 816 g
  • Auflage: 2. A.
  • Gewicht: 816

Über den Autor


Carol Ann Rinzier is the author of 19 books on food, health, and nutrition, including The Encyclopedia of Cosmetic and Plastic Surgery for Facts On File. She lives in New York. Jane E. Brody is a personal health columnist with The New York Times.

24 weitere Werke von Carol Ann Rinzler:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.