Adnan Y. (Hrsg.) Tamime
Cleaning-in-place
Dairy, Food and Beverage Operations
Buch
The third edition of this highly successful volume provides a balanced, leading edge assessment of a practice already well-established in dairy technology and now increasingly relevant in the processed food and beverages industries.
CHF 279.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V105:
Folgt in ca. 15 Arbeitstagen
Produktdetails
- ISBN: 978-1-4051-5503-8
- EAN: 9781405155038
- Produktnummer: 3562352
- Verlag: John Wiley and Sons Ltd
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2008
- Seitenangabe: 272 S.
- Masse: H17.8 cm x B25.3 cm x D2.1 cm 632 g
- Auflage: 3rd Edition
- Gewicht: 632
- Sonstiges: Professional & Vocational
Über den Autor
Dr Adnan Y. Tamime is a Consultant in Dairy Science and Technology, Ayr, UK.
21 weitere Werke von Adnan Y. (Hrsg.) Tamime:
Dairy, Food and Beverage Operations
Ebook (EPUB Format)
CHF 148.00
Dairy, Food and Beverage Operations
Ebook (PDF Format)
CHF 190.00
Dairy, Food and Beverage Operations
Ebook (PDF Format)
CHF 194.00
Dairy, Food and Beverage Operations
Ebook (PDF Format)
CHF 148.00
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.