Produktbild
Rodolfo (Hrsg.) Paoletti

Chocolate and Health

Ebook (PDF Format)

Cocoa and chocolate are the subjects of much research in the fields of food chemistry, food technology, and health science. We now know that cocoa contains a remarkable number of bioactive compounds, and these are being tested in humans to verify their disease prevention characteristics.This state of the art text thoroughly explores the different aspects of the relationship between chocolate and health. After introductory discussion of the historical background, careful attention is devoted to technological developments designed to improve the health-giving qualities of chocolate and biochemical and clinical trials of cocoa and its components… Mehr

CHF 187.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Poli, Andrea (Hrsg.) / Conti, Ario (Hrsg.) / Visioli, Francesco (Hrsg.)
  • ISBN: 978-88-470-2038-2
  • EAN: 9788847020382
  • Produktnummer: 18254509
  • Verlag: Springer-Verlag GmbH
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2012
  • Seitenangabe: 153 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 2'014 KB
  • Auflage: 2012
  • Abbildungen: 20 schwarz-weiße Tabellen, Bibliographie

80 weitere Werke von Rodolfo (Hrsg.) Paoletti:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.