Produktbild
Vijai Kumar (Hrsg.) Gupta

Microbial Functional Foods and Nutraceuticals

Ebook (PDF Format)

Showcases the recent advances in microbial functional food applications across food science, microbiology, biotechnology, and chemical engineering Microbial technology plays a key role in the improvement of biotechnology, cosmeceuticals, and biopharmaceutical applications. It has turned into a subject of expanding significance because new microbes and their related biomolecules are distinguished for their biological activity and health benefits. Encompassing both biotechnology and chemical engineering, Microbial Functional Foods and Nutraceuticals brings together microbiology, bacteria, and food processing/mechanization, which have applicati… Mehr

CHF 207.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Tuohy, Maria G. (Hrsg.) / de Oliveira, Luiz Antonio (Hrsg.) / Treichel, Helen (Hrsg.) / Shapaval, Volha (Olga) (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-119-04897-8
  • EAN: 9781119048978
  • Produktnummer: 25695835
  • Verlag: Wiley
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2017
  • Seitenangabe: 320 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 4'280 KB

Über den Autor


About the Editors Vijai Kumar Gupta, Tallinn University of Technology, Tallinn, Estonia. Helen Treichel, Universidade Federal da Fronteira Sul (UFFS), Brazil. Volha (Olga) Shapaval, Norwegian University of Life Sciences, Aas, Norway. Luiz Antonio de Oliveira, Instituto Nacional de Pesquisas da Amaz??nia in Manaus, Brazil. Maria G. Tuohy, National University of Ireland Galway, Galway, Ireland.

57 weitere Werke von Vijai Kumar (Hrsg.) Gupta:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.