Crop Production for Agricultural Improvement
In the recent years, the looming food scarcity problem has highlighted plant sciences as an emerging discipline committed to devise new strategies for enhanced crop productivity. The major factors causing food scarcity are biotic and abiotic stresses such as plant pathogens, salinity, drought, flooding, nutrient deficiency or toxicity which substantially limit crop productivity world-wide. In this scenario, strategies should be adopted to achieve maximum productivity and economic crop returns. In this book we have mainly focused on physiological, biochemical, molecular and genetic bases of crop development and related approaches that can be u…
Mehr
CHF 253.50
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
Versandkostenfrei
Produktdetails
Weitere Autoren: Öztürk, Münir (Hrsg.) / Ahmad, Muhammad Sajid Aqeel (Hrsg.) / Aksoy, Ahmet (Hrsg.)
- ISBN: 978-94-007-4116-4
- EAN: 9789400741164
- Produktnummer: 18251841
- Verlag: Springer-Verlag GmbH
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2012
- Seitenangabe: 782 S.
- Plattform: PDF
- Masse: 12'736 KB
- Auflage: 2012
- Abbildungen: 45 schwarz-weiße und 58 farbige Abbildungen, Bibliographie
12 weitere Werke von Muhammad (Hrsg.) Ashraf:
Bewertungen
Anmelden