Produktbild
A. I. Perold

A Treatise on Viticulture

Buch

A I Perold (1880-1941) was South Africa's first Professor of Viticulture and Oenology. He dedicated himself to improving the quality of grapes for wine, brandy and the table. He studied wine and brandy production in Europe, imported more than 60 varieties to the Cape and bred new ones. Perold said this book is intended to serve both the student and the practical grape-grower. There are in it technical passages that will appeal more to the student, e.g. the chapters dealing with the biology of the vine, its external and internal morphology, the theory of grafting. My remarks on the practice of viticulture, such as those dealing with the propag… Mehr

CHF 50.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-9561523-2-9
  • EAN: 9780956152329
  • Produktnummer: 13451121
  • Verlag: Inform and Enlighten Ltd
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2012
  • Seitenangabe: 712 S.
  • Masse: H22.9 cm x B15.2 cm x D4.1 cm 1'075 g
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 1075

1 weiteres Werk von A. I. Perold:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.