Produktbild
Lisa (Hrsg.) Jordan

Handbook of Food Processing

Buch

Food processing is the transformation of raw or cooked food into marketable food products that can be stored and consumed. It combines commercial practices such as thermal processing, freezing, etc. and household practices such as pickling, mincing or macerating among many others. Research in this field includes analyses of processing stages and their applicability with respect to industrial standards of quality, environmental impact and sustainability. This book outlines the processes and methodologies of food processing. It also discusses the fundamentals as well as modern approaches to food preservation. This book is meant for students, ac… Mehr

CHF 185.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-64116-056-8
  • EAN: 9781641160568
  • Produktnummer: 31609717
  • Verlag: Callisto Reference
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2019
  • Seitenangabe: 220 S.
  • Masse: H27.9 cm x B21.6 cm x D1.4 cm 807 g
  • Gewicht: 807

18 weitere Werke von Lisa (Hrsg.) Jordan:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.