Produktbild
Mark A. (Hrsg.) Uebersax

Dry Beans and Pulses

Production, Processing and Nutrition

Ebook (EPUB Format)

The common beans and pulses are diverse food resources of high nutritional value (protein, energy, fiber and vitamins and minerals) with broad social acceptance. These legume crops demonstrate global adaptability, genotypic and phenotypic diversity, and multiple means of preparation and dietary use. Beans and pulses are produced in regions as diverse as Latin America, Africa, Asia, and North America, and on a scale similar to some other crops, such as wheat, corn, rice and soybeans. Numerous factors influence utilization, including bean type and cultivar selection, cropping environment and systems, storage conditions and handling infrastruct… Mehr

CHF 157.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Siddiq, Muhammad (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-118-44828-1
  • EAN: 9781118448281
  • Produktnummer: 16381679
  • Verlag: Wiley-Blackwell
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2012
  • Seitenangabe: 408 S.
  • Plattform: EPUB
  • Masse: 10'304 KB

Über den Autor


Muhammad Siddiq, Associate Professor and Mark A. Uebersax, Professor Emeritus, both of the Department of Food Science & Human Nutrition, at Michigan State University, East Lansing, Michigan, USA

6 weitere Werke von Mark A. (Hrsg.) Uebersax:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.