Produktbild
Carol Ann Rinzler

The New Complete Book of Food

A Nutritional, Medical and Culinary Guide

Buch

Praise for the previous edition: ...an excellent quick-reference tool.--BooklistA valuable book for those who want to understand the medical and physical makeup of food.--Making ScentsA completely updated edition of the popular food guide, The New Complete Book of Food, Second Edition provides the nutritional, medical, culinary, and consumer information essential to planning a good diet and properly handling food. In more than 300 A-to-Z entries, this comprehensive resource catalogs the physical, chemical, and medical properties of food; their benefits and hidden dangers; how foods change when they are processed or cooked; how to properly sel… Mehr

CHF 119.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-8160-7710-6
  • EAN: 9780816077106
  • Produktnummer: 4243275
  • Verlag: Facts On File Inc
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2009
  • Seitenangabe: 474 S.
  • Masse: H23.6 cm x B18.8 cm x D2.8 cm 998 g
  • Auflage: Second Edition
  • Abbildungen: index, bibliography, cross-references
  • Gewicht: 998
  • Sonstiges: General (US: Trade)

24 weitere Werke von Carol Ann Rinzler:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.