Produktbild
A. M. (Hrsg.) Martin

Fisheries Processing

Biotechnological applications

Buch

The fish processing industry is still far from the levels of scientific and technological development that characterize other food processing oper­ ations. It has also been slow in finding uses for by-products and processing wastes, compared with the meat and poultry industries. The utilization of fisheries by-products or wastes constitutes an area in which the application of modern techniques could potentially improve profitability. At present, increased attention is being focused on the application of new biotechnological methods to operations related to the seafood industry, with the objective of increasing its general efficiency. Because… Mehr

CHF 221.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-412-58460-2
  • EAN: 9780412584602
  • Produktnummer: 2093093
  • Verlag: Springer Us
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 1999
  • Seitenangabe: 520 S.
  • Masse: H24.1 cm x B16.0 cm x D3.2 cm 939 g
  • Auflage: 1994
  • Abbildungen: HC runder Rücken kaschiert
  • Gewicht: 939

5 weitere Werke von A. M. (Hrsg.) Martin:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.