Produktbild
Silvio Suppa

Cooking with Chef Silvio

Stories and Authentic Recipes from Campania

Ebook (PDF Format)

A guided tour of the cuisine, culture, and rich culinary history of the Campania region of Italy.Join Anthony Riccio and Chef Silvio Suppa for a guided tour of the rich culinary history of southern Italy. Known to the Romans as Campania felix, or fertile countryside, Chef Silvio's home region of Campania is blessed with rich volcanic soil and warm sea breezes, which has resulted in an exuberant and varied cuisine that draws not only on the region's abundant fresh vegetables and herbs but also centuries of Roman, Arab, Spanish, and French influence. From traditional favorites like eggplant parmiggiana and pasta e fasul to family recipes like A… Mehr

CHF 30.30

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-4384-3365-3
  • EAN: 9781438433653
  • Produktnummer: 35072820
  • Verlag: State University of New York Press
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2010
  • Seitenangabe: 144 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 90'851 KB

1 weiteres Werk von Silvio Suppa:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.