Produktbild
Adnan Y. (Hrsg.) Tamime

Mechanisation and Automation in Dairy Technology

Buch

This volume covers the main sectors of dairy technology, their basic science and manufacture, their mechanisation and automation, and their quality control.Like any major and highly developed sector of food manufacturing, the dairy foods industry is now highly mechanised, from raw material production through to processing and product manufacture. This book has been written to show the extent and advantages of mechanisation across the range of dairy technology, and to explain the principles and rationale of introducing automated systems. In this way, authors demonstrate how combinations of state-of-the-art machinery and dedicated control syste… Mehr

CHF 259.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Law, Barry A. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-84127-110-1
  • EAN: 9781841271101
  • Produktnummer: 3738479
  • Verlag: John Wiley and Sons Ltd
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2001
  • Seitenangabe: 362 S.
  • Masse: H24.3 cm x B16.3 cm x D2.5 cm 840 g
  • Gewicht: 840
  • Sonstiges: Undergraduate

21 weitere Werke von Adnan Y. (Hrsg.) Tamime:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.