Produktbild
Adrian Eley

Microbial Food Poisoning

Buch

The incidence of food poisoning continues to rise and now there is even greater interest in the subject of microbial food poisoning and food safety, than when the first edition of this popular book was published. As in the first edition of his book, Adrian Eley summarizes information on the principal agents that cause food poisoning and emphasizes their mode of action. Also discussed in chapters written by specially selected expert in the area are epidemilogical features of food poisoning, microbiological control of food production, mycoticoxic fungi and food safety legislation. Each chapter has been comprehensively updated to incl… Mehr

CHF 150.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-412-64430-6
  • EAN: 9780412644306
  • Produktnummer: 8534603
  • Verlag: Springer Us
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 1996
  • Seitenangabe: 224 S.
  • Masse: H23.5 cm x B15.5 cm x D1.2 cm 347 g
  • Auflage: 2nd ed. 1996
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 347

17 weitere Werke von Adrian Eley:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.