Produktbild
Richard Olney

Reflexions-Richard Olney

Buch

This book begins in New York in 1951 where Olney, a struggling artist, waited tables in Greenwich Village, then moves to Paris and weaves a magical description of food that becomes so real--as if you were actually there with Olney. It is a long-awaited story of the man who brought the simplicity of French cooking to the United States, and a statement about one of the finest and most important food professionals in the world.Mr. Olney's influence in the culinary profession was profound....-New York Times...an unparalleled view of French food and wine.-Chicago TribuneOlney was well ahead of his time. He was without doubt, one of the most influe… Mehr

CHF 34.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-883283-43-8
  • EAN: 9781883283438
  • Produktnummer: 1859233
  • Verlag: Brick Tower Press
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2012
  • Seitenangabe: 418 S.
  • Masse: H22.9 cm x B15.2 cm x D2.4 cm 639 g
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 639

13 weitere Werke von Richard Olney:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.