Mario (Hrsg.) Baldassarri
Antitrust, Regulation and Competition
Buch
Antitrust, Regulation and Competition brings together a group of well-known European and American academics to examine antitrust policies and competitive behaviour on a wide variety of topical cases and critical markets. Taking both a theoretical and applied perspective, the contributors examine issues such as entry and market concentration, auctions, technological innovation, privatization and the role of public firms, market transparency, the supply of product quality and multinational firms.
CHF 171.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V105:
Folgt in ca. 15 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Lambertini, L. (Hrsg.)
- ISBN: 978-1-4039-0803-2
- EAN: 9781403908032
- Produktnummer: 1613178
- Verlag: Springer Nature
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2003
- Seitenangabe: 294 S.
- Masse: H23.4 cm x B13.5 cm x D2.5 cm 499 g
- Auflage: 2003
- Gewicht: 499
Über den Autor
FRANCESCA BARIGOZZI Università di Bologna, ItalyGIACOMO CALZOLARI Università di Bologna, ItalyVINCENZO DENICOLÒ Università di Bologna, ItalyGIULIO ECCHIA Università di Foggia, ItalyGYONGYI LORANTH University of London, UKFRANCESCA LOTTI Scuola Superiore di Studi Universitari e di Perfezionamento Sant'Anna, Pisa, ItalyH. PETER MØLLGAARD Copenhagen Business School, DenmarkMASSIMO MOTTA Instituto Universitario Europeo, Fiesole (Firenze), ItalyPER BALTZER OVERGAARD University of Aarhus, DenmarkMICHELE POLO IGIER, Milano e Università di Sassari, ItalyANDREA PRAT Tilburg University, The NetherlandsENRICO SANTARELLI Università di Bologna, ItalyDAN SASAKI University of Exeter, UKCARLO SCARPA Università di Brescia, ItalyTOMMASO M. VALLETTI Imperial College, London, UKMARCO VIVARELLI Università Cattolica, Piacenza, ItalyMEI WEN Australian National University, Canberra, Australia
41 weitere Werke von Mario (Hrsg.) Baldassarri:
Ebook (PDF Format)
CHF 147.50
Ebook (PDF Format)
CHF 147.50
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.