Produktbild
Richard J. Baumann

Foods that Made Wisconsin Famous

Buch

Wisconsin is certainly the sauerkraut-simmering, bratwurst-grilling, cheese-sprinkling capital of the United States. But did you know that Wisconsin also leads the nation in the production of cranberries and produces an abundance of wild rice, maple syrup, and cherries - and a lot more? Drawing heavily from the state's rich agricultural heritage, Richard Baumann provides 150 practical and delightful recipes. Some are naturals: Beer-Cheese soup, Sauerkraut Potato Casserole, and Cream Puffs. Others are less obvious: Apple and Butternut Squash Soup, Welsh Pasties, and Cherry Torte. All the recipes call for Wisconsin's best foods and pro… Mehr

CHF 21.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-9640396-2-9
  • EAN: 9780964039629
  • Produktnummer: 19910541
  • Verlag: Henschelhaus Pub Inc
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2014
  • Seitenangabe: 300 S.
  • Masse: H22.9 cm x B15.2 cm x D1.6 cm 438 g
  • Auflage: 2. A.
  • Gewicht: 438

Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.