Produktbild
Adnan Y. (Hrsg.) Tamime

Brined Cheeses

Buch

Brined cheeses such as feta and halloumi have seen a large increase in popularity and as a result, increasing economic value. Over the past two decades the dairy industry has carried out much research into starter cultures alongside technological developments, widening the range of brined cheese products available to consumers worldwide.The third title in the SDT series, Brined Cheeses gathers research on this important range of cheese varieties from around the world into a single volume, offering the reader: A practically-oriented and user-friendly guideKey commercially important informationCoverage of all the major stages of manufactureBack… Mehr

CHF 311.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-4051-2460-7
  • EAN: 9781405124607
  • Produktnummer: 2509511
  • Verlag: Paperbackshop Uk Import
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2006
  • Seitenangabe: 344 S.
  • Masse: H25.3 cm x B18.1 cm x D2.4 cm 916 g
  • Auflage: New
  • Reihenbandnummer: 6
  • Gewicht: 916

Über den Autor


Dr A. Y. Tamime is a Dairy Science and Technology Consultant based in Scotland, UK.

21 weitere Werke von Adnan Y. (Hrsg.) Tamime:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.