Produktbild
Lisa (Hrsg.) Jordan

Essentials in Food and Control Engineering

Buch

This book discusses essential information regarding the field of food and control engineering. It is a valuable source of reference for understanding the concepts of bioengineering and processing control. It covers important topics like progress in food process engineering, food engineering, food quality and security, control systems, food irradiation, economics processing and machine vision. Reputed practitioners engaged in the field of food engineering have contributed information in this book.

CHF 195.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-63239-325-8
  • EAN: 9781632393258
  • Produktnummer: 18273905
  • Verlag: ML Books International - IPS
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2015
  • Seitenangabe: 304 S.
  • Masse: H23.5 cm x B15.7 cm x D2.0 cm 596 g
  • Abbildungen: HC gerader Rücken kaschiert
  • Gewicht: 596

18 weitere Werke von Lisa (Hrsg.) Jordan:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.