Elizabeth David
South Wind Through the Kitchen
Buch
There are over 200 recipes in the book organised around courses and ingredients such as eggs and cheese, fish and shellfish, meat, poultry and game, vegetables, pasta, pulses and grains, sauces, sweet dishes and cakes, and bread, all interspersed with extracts and articles making it a delightful compendium to dip into as well as cook from.
CHF 26.90
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V105:
Folgt in ca. 15 Arbeitstagen
Produktdetails
- ISBN: 978-1-906502-90-4
- EAN: 9781906502904
- Produktnummer: 7785073
- Verlag: Grub Street Publishing
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2010
- Seitenangabe: 400 S.
- Masse: H20.5 cm x B14.0 cm x D3.2 cm 614 g
- Gewicht: 614
- Sonstiges: General (US: Trade)
39 weitere Werke von Elizabeth David:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.