Produktbild
Benn Haidari

Modern Zanzibar Cuisine

Buch

With his Comoran ancestry and culinary background in the Åland Islands, Finland, Sweden and Paris, chef Benn Haidari is excellently placed to tell the world about the exotic modern cookery now coming from the islands of Zanzibar and Pemba, off Tanzania's Sawahil coast.Here you'll find starters, main dishes, seafood and desserts, plus a special section, as befits the Indian Ocean setting, on chutneys and kachumbar.Zanzibar dishes are far tastier than European ones, and they relate to Middle Eastern and Asian food in a way not found in the West. In these recipes you will recognise the roots of dishes from Iran and India, Turkey, North Africa an… Mehr

CHF 15.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-84401-595-5
  • EAN: 9781844015955
  • Produktnummer: 2254188
  • Verlag: Legend Pr Ltd
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2006
  • Seitenangabe: 164 S.
  • Masse: H20.3 cm x B12.7 cm x D1.0 cm 181 g
  • Gewicht: 181

3 weitere Werke von Benn Haidari:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.