Produktbild
Massimo Montanari

Medieval Tastes

Food, Cooking, and the Table

Ebook (EPUB Format)

In his new history of food, acclaimed historian Massimo Montanari traces the development of medieval tastes-both culinary and cultural-from raw materials to market and captures their reflections in today's food trends. Tying the ingredients of our diet evolution to the growth of human civilization, he immerses readers in the passionate debates and bold inventions that transformed food from a simple staple to a potent factor in health and a symbol of social and ideological standing.Montanari returns to the prestigious Salerno school of medicine, the mother of all medical schools, to plot the theory of food that took shape in the twelfth centur… Mehr

CHF 33.55

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Brombert, Beth Archer (Übers.)
  • ISBN: 978-0-231-53908-1
  • EAN: 9780231539081
  • Produktnummer: 22651835
  • Verlag: Columbia University Press
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2015
  • Plattform: EPUB
  • Masse: 4'143 KB

Über den Autor


Massimo Montanari. Translated by Beth Archer Brombert

19 weitere Werke von Massimo Montanari:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.