Catherine Jones
Eating for Lower Cholesterol: A Balanced Approach to Heart Health with Recipes Everyone Will Love
BuchCHF 26.50
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V105:
Folgt in ca. 15 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Trujillo, Elaine (Gespielt)
- ISBN: 978-1-56924-376-3
- EAN: 9781569243763
- Produktnummer: 19799033
- Verlag: Da Capo Pr Inc
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2005
- Seitenangabe: 300 S.
- Masse: H23.3 cm x B18.0 cm x D2.0 cm 503 g
- Gewicht: 503
Über den Autor
Catherine Jones, a cookbook author and food writer, received critical acclaim for her previous book, Eating for Pregnancy (also Marlowe & Company), and won two awards for her first book, A Year of Russian Feasts. www.catherinejonescooks.comElaine B. Trujillo, MS, RD, CNSD, a national leader in nutrition, works at the National Cancer Institute, National Institutes of Health (NIH) and at the Cardiac Rehabilitation and EECP centre, Shady Grove Adventist Hospital.
73 weitere Werke von Catherine Jones:
Ebook (EPUB Format)
CHF 64.50
Ebook (PDF Format)
CHF 64.50
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.