Food And Agriculture Organization (Hrsg.)
Compendium of Food Additive Specifications.: Joint Fao/Who Expert Committee on Food Additives 80th Meeting 2015
Buch
Contains food additive specification monographs, analytical methods, and other information prepared at the seventy-ninth meeting of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives. The specification monographs provide information on the identity and purity of food additives used directly in foods or in food production.
CHF 67.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V106:
Fremdlagertitel. Lieferzeit unbestimmt
Produktdetails
- ISBN: 978-92-5-108929-3
- EAN: 9789251089293
- Produktnummer: 31704754
- Verlag: Food & Agriculture Orgn
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2018
- Seitenangabe: 88 S.
- Masse: H22.9 cm x B15.2 cm
100 weitere Werke von Food And Agriculture Organization (Hrsg.):
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.