Produktbild
Michael J. (Hrsg.) Gibney

Introduction to Human Nutrition

Ebook (PDF Format)

In this Second Edition of the introductory text in the acclaimed Nutrition Society Textbook Series, Introduction to Human Nutrition has been revised and updated to meet the needs of the contemporary student. Groundbreaking in their scope and approach, the titles in the series: Provide students with the required scientific basics of nutrition in the context of a systems and health approach Enable teachers and students to explore the core principles of nutrition, to apply these throughout their training, and to foster critical thinking at all times. Throughout, key areas of knowledge are identified Are fully peer reviewed, to ensure completen… Mehr

CHF 55.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


Weitere Autoren: Cassidy, Aedin (Hrsg.) / Vorster, Hester H. (Hrsg.) / Lanham-New, Susan A. (Hrsg.)
  • ISBN: 978-1-4443-2296-5
  • EAN: 9781444322965
  • Produktnummer: 13862509
  • Verlag: Wiley-Blackwell
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2009
  • Seitenangabe: 384 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 6'254 KB
  • Auflage: 2. Aufl.

Über den Autor


Michael Gibney, Institute of Food and Health, University College Dublin, Dublin, Ireland Susan Lanham-New, Faculty of Health and Medical Sciences, University of Surrey, Guildford, UK Aedin Cassidy, School of Medicine, University of East Anglia, Norwich, UK Hester Vorster, Faculty of Health Sciences, North-West University, Potchefstroom, South Africa

3 weitere Werke von Michael J. (Hrsg.) Gibney:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.