Produktbild
Nathan Myhrvold

Modernist Cuisine at Home Japanese Edition

Buch

Modernist Cuisine is an interdisciplinary team in Bellevue, Washington, founded and led by Nathan Myhrvold. The group includes scientists, research and development chefs, and a full editorial team all dedicated to advancing the state of culinary art through the creative application of scientific knowledge and experimental techniques.Change the way you think about food: Modernist Cuisine at Home opens up a new world of culinary possibility and innovation for passionate and curious home cooks. In this vibrantly illustrated 456-page volume you'll learn how to stock a modern kitchen, to master Modernist techniques, and to make hundreds of stunnin… Mehr

CHF 153.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-4-04-106124-4
  • EAN: 9784041061244
  • Produktnummer: 28600528
  • Verlag: Cooking Lab
  • Sprache: Japanisch
  • Erscheinungsjahr: 2018
  • Seitenangabe: 456 S.
  • Masse: H33.5 cm x B26.7 cm x D3.6 cm 3'039 g
  • Gewicht: 3039

18 weitere Werke von Nathan Myhrvold:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.