Produktbild
John L. Smith

The Psychology of Food and Eating

A Fresh Approach to Theory and Method

Ebook (PDF Format)

There has long been an interest in food among psychologists across the full range of the discipline, from the physiology of hunger and the psychophysics of taste and smell to the development of food preferences and the social psychology of food-related behaviour and attitudes. In this new text, John L. Smith takes a much-needed broad view of the field, bringing together physiological research, psychodynamic theory, and sociological perspectives in a way that both celebrates their differences and explores their potential fusion. The Psychology of Food and Eating provides more than a 'dry' decontextualised physiological explanation of food and… Mehr

CHF 54.99

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-4039-9039-6
  • EAN: 9781403990396
  • Produktnummer: 29572360
  • Verlag: Macmillan Education
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2017
  • Seitenangabe: 235 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 2'751 KB
  • Abbildungen: Bibliographie

24 weitere Werke von John L. Smith:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.