Produktbild
Joel Robuchon

The Complete Robuchon

Buch

The most influential French chef of the post-nouvelle cuisine era, Robuchon offers over 800 recipes, secrets and tips in this comprehensive guide. Robuchon has mentored such distinguished chefs as Gordon Ramsay and Michael Caines, and his signature dishes include a cauliflower cream with caviar and potato puree. 'Someone has to be top... that man is Joel Roubuchon' Giles Mcdonagh, Financial Times

CHF 43.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-906502-22-5
  • EAN: 9781906502225
  • Produktnummer: 3852373
  • Verlag: Grub Street Publishing
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2008
  • Seitenangabe: 610 S.
  • Masse: H19.0 cm x B25.5 cm x D4.2 cm 1'978 g
  • Gewicht: 1978
  • Sonstiges: General (US: Trade)

1 weiteres Werk von Joel Robuchon:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.