Model Bakery Cookbook
The definitive guide to the unique versions of authentic bread, pastry, and dessert classics, from a hometown artisanal bakery.
CHF 38.50
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V136:
Neuauflage/Nachdruck unbestimmt
Produktdetails
Weitere Autoren: Rodgers, Rick / Mitchell, Karen
- ISBN: 978-1-4521-1383-8
- EAN: 9781452113838
- Produktnummer: 14683190
- Verlag: Chronicle Books
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2013
- Seitenangabe: 208 S.
- Masse: H25.8 cm x B21.5 cm x D2.4 cm 1'012 g
- Gewicht: 1012
- Sonstiges: General (US: Trade)
Über den Autor
Karen Mitchell opened the Model Bakery in 1984. Sarah Mitchell Hansen expanded the bakery to the Oxbow Public Market in 2008 Rick Rodgers is the author of more than 35 cookbooks. Frankie Frankeny is a photographer and film director based in San Francisco, California.
Bewertungen
Anmelden