Produktbild
Peter (Hrsg.) Jackson

Eating, Drinking: Surviving

The International Year of Global Understanding - IYGU

Buch

This publication addresses the global challenges of food and water security in a rapidly changing and complex world. The essays highlight the links between bio-physical and socio-cultural processes, making connections between local and global scales, and focusing on the everyday practices of eating and drinking, essential for human survival. Written by international experts, each contribution is research-based but accessible to the general public.

CHF 29.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Spiess, Walter E.L. (Hrsg.) / Sultana, Farhana (Hrsg.)
  • ISBN: 978-3-319-42467-5
  • EAN: 9783319424675
  • Produktnummer: 31950080
  • Verlag: Springer Nature EN
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2016
  • Seitenangabe: 105 S.
  • Masse: H23.5 cm x B15.5 cm 1'942 g
  • Auflage: 1st ed. 2016
  • Abbildungen: Farb. Abb., Tabellen
  • Gewicht: 1942
  • Sonstiges: Research

34 weitere Werke von Peter (Hrsg.) Jackson:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.