Produktbild
Bradford Angier

Home Book of Cooking Venison and Other Natural Meats

Buch

Written by the off-grid expert, Bradford Angier, Home Book of Cooking Venison and Other Natural Meats provides not only recipes for enjoyment straight from nature's banquet table, but also gives tips on their preparation in ways that eliminate waste as well as advice on the best methods of storage for those morsels you save for future feasting.

CHF 21.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-8117-3685-5
  • EAN: 9780811736855
  • Produktnummer: 23075997
  • Verlag: Stackpole Co
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2017
  • Seitenangabe: 192 S.
  • Masse: H21.3 cm x B14.0 cm x D1.3 cm 249 g
  • Reihenbandnummer: BRAD
  • Gewicht: 249

30 weitere Werke von Bradford Angier:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.