Bradford Angier
Home Book of Cooking Venison and Other Natural Meats
Buch
Written by the off-grid expert, Bradford Angier, Home Book of Cooking Venison and Other Natural Meats provides not only recipes for enjoyment straight from nature's banquet table, but also gives tips on their preparation in ways that eliminate waste as well as advice on the best methods of storage for those morsels you save for future feasting.
CHF 21.90
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V106:
Fremdlagertitel. Lieferzeit unbestimmt
Produktdetails
- ISBN: 978-0-8117-3685-5
- EAN: 9780811736855
- Produktnummer: 23075997
- Verlag: Stackpole Co
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2017
- Seitenangabe: 192 S.
- Masse: H21.3 cm x B14.0 cm x D1.3 cm 249 g
- Reihenbandnummer: BRAD
- Gewicht: 249
30 weitere Werke von Bradford Angier:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.