Produktbild
Marcel Detienne

The Cuisine of Sacrifice Among the Greeks

Buch

For the Greeks, the sharing of cooked meats was the fundamental communal act, so that to become vegetarian was a way of refusing civil society. It follows that the roasting or cooking of meat was a political act, as the division of portions asserted a social order. And the only proper manner of preparing meat for consumption, according to the Greeks, was blood sacrifice.

CHF 41.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Vernant, Jean-Pierre / Wissing, Paula (Übers.)
  • ISBN: 978-0-226-14353-8
  • EAN: 9780226143538
  • Produktnummer: 19345158
  • Verlag: The University of Chicago Press
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 1989
  • Seitenangabe: 284 S.
  • Masse: H15.4 cm x B22.9 cm x D2.1 cm 452 g
  • Auflage: 2nd ed.
  • Gewicht: 452
  • Sonstiges: Undergraduate

13 weitere Werke von Marcel Detienne:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.