Y. H. Hui
Handbook of Food Products Manufacturing
2 Volume Set
Buch
The Handbook of Food Products Manufacturing is a definitive master reference, providing an overview of food manufacturing in general, and then covering the processing and manufacturing of more than 100 of the most common food products. With editors and contributors from 24 countries in North America, Europe, and Asia, this guide provides international expertise and a truly global perspective on food manufacturing.
CHF 951.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V112:
Lieferbar in ca. 10-20 Arbeitstagen
Produktdetails
Weitere Autoren: Chandan, Ramesh C. / Clark, Stephanie / Cross, Nanna A. / Dobbs, Joannie C. / Hurst, W. Jeffrey / Nollet, Leo M. L. / Shimoni, Eyal / Sinha, Nirmal / Smith, Erika B. / Surapat, Somjit / Toldrá, Fidel / Titchenal, Alan
- ISBN: 978-0-470-04964-8
- EAN: 9780470049648
- Produktnummer: 2803391
- Verlag: Wiley
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2007
- Seitenangabe: 2308 S.
- Masse: 2 Bde.; H25.6 cm x B18.6 cm x D12.0 cm 4'195 g
- Gewicht: 4195
59 weitere Werke von Y. H. Hui:
2 Volume Set
Ebook (PDF Format)
CHF 174.00
2 Volume Set
Ebook (PDF Format)
CHF 73.50
2 Volume Set
Ebook (PDF Format)
CHF 174.00
2 Volume Set
Ebook (PDF Format)
CHF 1,993.05
2 Volume Set
Ebook (PDF Format)
CHF 450.20
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.