Produktbild
John A. III La Boone

Around the World of Food

Adventures in Culinary History

Buch

Around the World of Food: Adventures in Culinary History is a collection of columns that dive deep into the history and cultural impact of many of our favorite foods. Filled with humor and sharp insights, readers will be entertained while learning many fascinating facts. These columns also include copious tips about food selection, storage, and cooking, plus a wealth of tasty recipes. These columns are educational, humorous, fact-filled, always entertaining, and the recipes are superb! Louise Mancill, bookstore owner John LaBoone is a man of eclectic tastes who draws on his diverse interests to… Mehr

CHF 20.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-0-595-38968-1
  • EAN: 9780595389681
  • Produktnummer: 2280513
  • Verlag: iUniverse
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2006
  • Seitenangabe: 132 S.
  • Masse: H22.9 cm x B15.2 cm x D0.7 cm 203 g
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 203

Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.