Produktbild
Marcus Wareing

The Cook's Book

Recipes and Step-by-Step Techniques from Top Chefs

Ebook (PDF Format)

A new edition of The Cook's Book - winner of the Gourmand World Cookbook Award. Now in e-book formatMaster classic dishes and pick up tips for success every time with the world's top chefs, including Marcus Wareing, Shaun Hill, Ken Hom & Charlie Trotter.From making a mouth-watering sauce to jointing a chicken and preparing fresh lobster to cooking the perfect rice, you'll find easy to achieve techniques and over 600 delicious recipes to help you create perfection on a plate in your own kitchen, no matter what your culinary skills. Get cooking and explore chapters covering all the major foods: from meat, fish and vegetables to desserts and… Mehr

CHF 27.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen
Versandkostenfrei

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-4053-5638-1
  • EAN: 9781405356381
  • Produktnummer: 18708150
  • Verlag: Dorling Kindersley Ltd
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2009
  • Seitenangabe: 648 S.
  • Plattform: PDF
  • Masse: 28'484 KB

Über den Autor


Marcus Wareing, Shaun Hill, Atul Kochhar, Ken Hom & Ferran Adria

14 weitere Werke von Marcus Wareing:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.