Produktbild
Eugenia Bone

At Mesa's Edge: Cooking and Ranching in Colorado's North Fork Valley

Buch

When this Manhattan food writer reluctantly moved to rural Colorado to satisfy her discontent husband, she discovered that the best food is found in our own backyards. She shares her story and more than 100 homegrown recipes, such as Fried Zucchini Blossoms with Cilantro Mayonnaise.

CHF 31.50

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Meehan, Arthur (Fotogr.)
  • ISBN: 978-0-618-22126-4
  • EAN: 9780618221264
  • Produktnummer: 9937405
  • Verlag: Houghton Mifflin
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2004
  • Seitenangabe: 330 S.
  • Masse: H23.3 cm x B16.1 cm x D2.8 cm 630 g
  • Gewicht: 630

10 weitere Werke von Eugenia Bone:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.