Produktbild
James Edmund Harting

The Rabbit

With a chapter on Cookery

Buch

The Rabbit - With a chapter on Cookery is an unchanged, high-quality reprint of the original edition of 1898.Hansebooks is editor of the literature on different topic areas such as research and science, travel and expeditions, cooking and nutrition, medicine, and other genres. As a publisher we focus on the preservation of historical literature. Many works of historical writers and scientists are available today as antiques only. Hansebooks newly publishes these books and contributes to the preservation of literature which has become rare and historical knowledge for the future.

CHF 29.90

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


Weitere Autoren: Shand, A. I
  • ISBN: 978-3-7447-8028-5
  • EAN: 9783744780285
  • Produktnummer: 22839380
  • Verlag: Hansebooks
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2017
  • Seitenangabe: 288 S.
  • Masse: H21.6 cm x B15.2 cm x D1.9 cm 443 g
  • Abbildungen: Paperback
  • Gewicht: 443

72 weitere Werke von James Edmund Harting:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.