Food in the United States, 1890-1945
No American history or food collection is complete without this lively insight into the radical changes in daily life from the Gilded Age to World War II, as reflected in foodways. From the Gilded Age to the end of World War II, what, where, when, and how Americans ate all changed radically.
CHF 73.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V104:
Folgt in ca. 10 Arbeitstagen
Produktdetails
- ISBN: 978-0-313-35410-6
- EAN: 9780313354106
- Produktnummer: 4866065
- Verlag: Greenwood
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2009
- Seitenangabe: 172 S.
- Masse: H24.0 cm x B16.1 cm x D1.4 cm 431 g
- Abbildungen: HC gerader Rücken kaschiert
- Gewicht: 431
8 weitere Werke von Megan Elias:
Bewertungen
Anmelden