A K (Hrsg.) Haghi
Advances in Food Science & Technology
Buch
This book reviews research on new developments in all areas of food science and technology. It covers topics such as food safety objectives, risk assessment, quality assurance and control, good manufacturing practices, food process systems design and control and rapid methods of analysis and detection, as well as sensor technology, environmental control and safety.
CHF 399.00
Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)
V105:
Folgt in ca. 15 Arbeitstagen
Produktdetails
- ISBN: 978-1-61668-415-0
- EAN: 9781616684150
- Produktnummer: 10114090
- Verlag: Nova Science Publishers Inc
- Sprache: Englisch
- Erscheinungsjahr: 2011
- Seitenangabe: 298 S.
- Masse: H25.9 cm x B18.1 cm x D2.2 cm 698 g
- Abbildungen: tables, graphs, diagrams
- Gewicht: 698
- Sonstiges: Undergraduate
19 weitere Werke von A K (Hrsg.) Haghi:
Bewertungen
0 von 0 Bewertungen
Anmelden
Keine Bewertungen gefunden. Seien Sie der Erste und teilen Sie Ihre Erkenntnisse mit anderen.