Produktbild
A K (Hrsg.) Haghi

Advances in Food Science & Technology

Buch

This book reviews research on new developments in all areas of food science and technology. It covers topics such as food safety objectives, risk assessment, quality assurance and control, good manufacturing practices, food process systems design and control and rapid methods of analysis and detection, as well as sensor technology, environmental control and safety.

CHF 399.00

Preise inkl. MwSt. und Versandkosten (Portofrei ab CHF 40.00)

Versandfertig innerhalb 1-3 Werktagen

Produktdetails


  • ISBN: 978-1-61668-415-0
  • EAN: 9781616684150
  • Produktnummer: 10114090
  • Verlag: Nova Science Publishers Inc
  • Sprache: Englisch
  • Erscheinungsjahr: 2011
  • Seitenangabe: 298 S.
  • Masse: H25.9 cm x B18.1 cm x D2.2 cm 698 g
  • Abbildungen: tables, graphs, diagrams
  • Gewicht: 698
  • Sonstiges: Undergraduate

19 weitere Werke von A K (Hrsg.) Haghi:


Bewertungen


0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.